Beschikbaar:

Wij hebben slechts 6 plekken (niet alle plekken zijn geschikt voor caravan of camper) en dus snel volgeboekt. Reserveren is nodig indien u verzekerd wilt zijn van een plek. Bij reserveren dient direct betaald te worden: 40% bij boeking en het restant 2 maanden voor aankomst.

De beschikbaarheids kalender is momenteel niet in gebruik. Wij verzoeken u om voor reserveringen rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar. ( Knop contact eigenaar, rechts van het scherm )

Algemeen

Camping L Etournerie

Onze kleine landelijke camping L Etournerie heeft slechts 6 plekken, een houten chalet en 3 gites, alleen toegankelijk voor volwassenen. Wij bieden rust en ruimte. Onze gasten komen naar ons om te genieten van de stilte, genieten van de natuur, een goed boek, en lekker eten.

Niet alle plekken zijn geschikt voor campers of caravans, maar als we plaats hebben, kan iedereen terecht.

Elke plaats heeft de mogelijkheid tot stroom.
Maximaal 2 personen per plek.

Ons sanitair is licht, ruim en schoon. Er zijn 2 toiletten, 2 zeer royale douches met heel veel haakjes en een krukje, 2 wastafels en 2 afwasplekken. We hebben een wasmachine voor algemeen gebruik, tegen vergoeding. Ook hebben we 2 koelkasten die gehuurd kunnen worden.

Aan al onze gasten bieden wij een heerlijk zwembad (eind mei tot half september), maaltijden en ontbijt op inschrijving, heel veel informatiemateriaal, fiets- en wandelroutes en zelfs fietsverhuur ter plaatse.
Huisdieren zijn toegestaan op de camping (aangelijnd op het terrein) en in 3 accommodaties.
Gratis wifi.

Wij zijn gelegen op 5 minuten lopen van het grootste meer in de Vendée en slechts een half uur rijden van strand en oceaan.

De camping is autovrij, parkeren achter de coniferen achter elke plek.

De camping ligt achter de boerderij met zicht op de vallei, in de zon maar ook met (fruit)bomen voor de nodige schaduw. Het is er heerlijk rustig, toch zijn alle voorzieningen vlakbij.

In de directe omgeving zijn diverse wandelroutes. Deze variëren in lengte van 2 tot 17 kilometer. Folders bij ons verkrijgbaar.

Elk jaar wordt in Chantonnay, slechts een half uurtje van L’Etournerie, de wandel 4-daagse van Chantonnay gehouden. Dit wordt georganiseerd door de IML (International Marching League). Indien u hieraan mee wilt lopen dan is L’Etournerie een fijne basis voor u.

Mareuil-sur-Lay is slechts 3 km verder. Hier zijn alle voorzieningen zoals huisarts, apotheken, dierenarts, bakkers, slagers, supermarkt, tankstations e.d.
Op 300 meter afstand ligt het meer. Hier kan (met vergunning) gevist worden, nachtvissen is ook toegestaan. Ook zijn er verschillende picknickplaatsen aan het meer.

Aanbetaling / annuleren

Aanbetaling bij boeking: 40%. Op verzoek in 2 termijnen.
restant, 2 maanden voor aankomstdatum.

Extra kosten

Prijs per plek: 1-2 personen, caravan/camper/busje € 27 per nacht.
Prijs per plek: 1-2 personen, tent/vouwwagen € 24 per nacht.
Huur koelkast: € 4,50 per nacht.

Activiteiten

Wandelen, fietsen, vissen, zwemmen, uitstapjes maken, steden en badplaatsen, Puy du Fou, Marais Poitevin, Nantes, La Rochelle, Île de Ré, Île d'Yeu, Île Noirmoutier, Les Sables d'Olonne, stranden en zee, wijngebied.

Aankomst

tussen 13:00 en 19:00 uur

Vertrek

uiterlijk 12:00 uur

Fiets verhuur

Ter plekke mogelijk

Roken

Alleen buiten

Faciliteiten

 • Boeken
 • Douche
 • Gedeelde badkamer
 • Huisdieren toegestaan
 • Koelkast
 • Maaltijdservice
 • Ontbijtservice
 • Wasmachine
 • WiFi
 • Wifi Hotspots
 • Zwembad

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze accommodatie.

Pays de Loire

Pays de LoireVakantie in Pays de Loire Een vakantie in Pays de Loire (het Loiredal) in Frankrijk is een aanrader! De Loire is de langste rivier van het land en staat vooral bekend om de majestueuze kastelen die langs haar oevers tronen. Ze ontspringt in de Ardèche en eindigt 1000 km verderop in de Atlantische Oceaan. Doordat

Sport en natuur

Sport en natuur

Fietsroutes

Fietsen langs de Loire is een populaire manier om de natuur te verkennen; het landschap in de vallei is bijzonder geschikt om op de fiets te verkennen. De verhoogde kades van de rivier, ook levées genoemd, beperken soms wel het uitzicht, dus hou daar rekening mee bij het uitstippelen van een fietstocht of wijnroute. Om zeker te zijn van de mooiste routes kan je ook lokaal een georganiseerde fietsvakantie reserveren.

Lees meer