Beschikbaar:

De beschikbaarheids kalender is momenteel niet in gebruik. Wij verzoeken u om voor reserveringen rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar. ( Knop contact eigenaar, rechts van het scherm )

Algemeen

We hebben allemaal wel eens de behoefte om even gas terug te nemen….je zal merken dat je daarvoor bij ons aan het goede adres bent!

Ons terrein van anderhalve hectare beschikt over een zwembad én een privé-strand aan de rand van de rivier de “chassezac”.  Een 100-tal kastanjebomen begeleiden je tot het privé-strand waar wordt gezorgd voor de rust en natuurlijke eenvoud waar iedereen van droomt!

Bij ons kan men de Ardêche ontdekken. Door het juiste klimaat met 300 dagen zon per jaar is het hier steeds aangenaam verblijven in om het even welk seizoen.

Cerise Sauvage is gelegen aan de rand van het gehucht Marvignes in Chambonas bij Les VANS. Een gebied dat uitnodigt tot schitterende wandelingen, sportieve avonturen, culturele en culinaire uitstappen.

Aanbetaling / annuleren

Er wordt een derde van het totale huurbedrag gevraagd als voorschot bij reservering

Extra kosten

Eindschoonmaak 45/65 euro

Activiteiten

Canyoning, benji, spéléologie, bergbeklimmen, moutainbiken, kajakken, overlevingsparcours, quad, parapente, uitgestippelde wandel- en fietsroutes, paardrijden en vissen zijn maar enkele van de sporten die u in de dichte nabijheid van onze gites kan beoefenen.

Klik hier om kaart en uitleg te vinden van verscheidene VTT circuits ! Ter plaatse is er ook een grote  keuze uit wandeltochten van verschillende categorieën (ook "Grand Randonée Routes").

Mountainbikes, quads, alles kan men huren hier heel dichtbij !

Roken

roken is binnen niet toegestaan

Faciliteiten

 • Afwasmachine
 • BBQ
 • Douche
 • Fornuis
 • Kinderstoel
 • Koelkast
 • Koffiezet apparaat
 • Magnetron
 • Restaurant
 • Terras
 • Tuinmeubelen
 • Visvijver
 • WiFi
 • Zwembad

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze accommodatie.

Ardeche

ArdecheVakantie in Ardeche De natuur bij de Ardeche in Frankrijk is bijzonder mooi: het landschap kenmerkt zich door vele prachtige vergezichten, op welke manier je het gebied ook bezoekt en waar je ook verblijft. In de omgeving van de rivier vind je vele mooie vakantiehuizen en hotels, maar het is ook mogelijk om direct aan

Sport en natuur

Sport en natuur

Kajakken op de Ardèche

De Ardèche is een van de leukste gebieden in Frankrijk en misschien zelfs Europa om te kajakken of te kanoën. Je vindt op verscheidene plaatsen verhuurbedrijven. Van tevoren reserveren is overbodig, er zijn genoeg mogelijkheden. De afvaart van Saint Martin naar Pont d’Arc duurt ongeveer vier uur. Vanaf het water geniet je van een ander perspectief om de natuur van de Ardèche in je op te nemen. Af en toe is het ook even spannend, want er zijn verscheidene stroomversnellingen waar je door heen moet, maar het is niet gevaarlijk. Jong en oud kunnen mee kajakken en iedereen krijgt veiligheidsvesten om. Ga je met de kinderen op vakantie naar de Ardèche, dan is kajakken dus ook zeker aanbevolen. Wees er wel op voorbereid dat je nat kunt worden. Het stralende weer maakt dit echter alleen maar fijn, zwemmen in de Ardeche is heerlijk. Er zitten ook kleine visjes in het water en als je lang genoeg stil blijft zitten komen deze wel eens knabbelen aan je tenen. Geen paniek, je voelt er niks van. Het overgrote deel van de tijd val je van de ene verbazing in de andere over het prachtige omliggende landschap. Naast de rivier torenen rotswanden hoog boven het water uit. De wanden zijn op sommige plaatsen wel 300 meter hoog!  

Wandelen bij de Ardèche

Een andere mogelijkheid is om te wandelen in het gebied van de Ardèche. Een parcours voert over 30 km langs de rivier. Er zijn meerdere vertrekpunten, maar een van de makkelijkste is het vertrekpunt bij Le Gournier. Ook langs de hoofdweg die door het gebied voert zijn tal van parkeerplaatsen, waarvandaan je korte en langere wandeltochten kunt maken.  

Fietsen bij de Ardèche

Langs de gehele lengte van de Ardèche ligt een weg waar je prima kan fietsen. Daarnaast zijn er veel andere fietsroutes, steeds meer touroperators bieden georganiseerde fietsvakanties aan de Ardèche.

Lees meer