Beschikbaar:

rust, ruimte ,natuur, dieren, paardrijden, Domaine la Valade

De beschikbaarheids kalender is momenteel niet in gebruik. Wij verzoeken u om voor reserveringen rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar. ( Knop contact eigenaar, rechts van het scherm )

Prijslijst

alleen beschikbaar in het hoogseizoen prijs € 575.- per week

Algemeen

De Waard Vergrote Zilvermeeuw huurtent op Domaine la Valade

Comfortabel kamperen in onze Vergrote zilvermeeuw de Waard-tent. Dit is de grootste tent uit de collectie en doet zijn naam alle eer aan. Het woongedeelte is 2 x 4,50 m groot, met een inloophoogte van 2.50 m. Daarachter de 3 ruime slaapvertrekken.

De tent is uitgebreid met een varioluifel en windschermen van in totaal nog eens 2,50 x 4,50 m groot, een extra ruimte die het buitenleven aangenaam maakt bij wat minder weer en altijd schaduw biedt.

In de woontent is er veel ruimte voor uw spullen, er zijn zelfs 2 kasten aanwezig. Slapen zult u goed doen, want er zijn echte bedden aanwezig. Zij zijn voorzien van lattenbodems en goede matrassen. Er is een 2 persoonsbed van 140×200 cm en 2 x 1 persoons 70×200 cm. 

Op aanvraag kan er een kinderbedje en kinderstoel gratis bij geplaatst worden.

De tent is geschikt voor maximaal 4-5 personen.

 

De tent is geplaatst op een houten vlonder zodat u geen last heeft van vocht of kou. Mocht u het toch te fris vinden in het voor- of naseizoen, kunt u een kacheltje bij ons huren.

 

Onder de varioluifel vindt u het kookgedeelte, met een 4 pits gasstel, tafelmodel koelkast met vriesvak en kast. Alles is aanwezig van pannen, borden tot afwasborstel. Er is een grote tafel met stoelen en scottelbraai aanwezig.

 

Uitpakken en genieten, dat is het enige wat u hoeft te doen, want de bedden zijn al voor u opgemaakt. Het leuke van kamperen combineren met de luxe van een volledige ingerichte luxe De Waard-tent.

Op het camping terrein is gratis Wifi.

Aanbetaling / annuleren

25% bij reservering binnen 10 dagen

restant 8 weken voor aankomstdatum

Extra kosten

verplichte schoonmaakkosten 25 euro

toeristenbelasting voor perosnen ouder dan 13 jaar 0.35 per persoon per nacht

borg 100 euro

Activiteiten

wandelen, zwemmen, paardrijden,fietsen,dorpjes ,markten,grotten,cultuur en natuur

Aantal slaapkamers

2

Roken

alleen buiten de tent toegestaan

Faciliteiten

 • BBQ
 • Boeken
 • Droger
 • Fornuis
 • Gedeelde badkamer
 • Kinderbed
 • Kinderstoel
 • Koelkast
 • Koffiezet apparaat
 • Tuinmeubelen
 • Vriezer
 • Wasmachine
 • Waterkoker
 • WiFi

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze accommodatie.

Limousin

LimousinVakantie in Limousin De Limousin is een ongerept gebied aan de westkant van het Centraal Massief. Door de vele rivieren (de Vézère, de Vienne, de Dordogne) en meren is het een uitstekend gebied voor watersporten als kanovaren, windsurfen en zeilen. Vooral het Lac de Vassivière, gelegen op het Plateau de Millevaches, is zeer populair. Limousin

Sport en natuur

Sport en natuurDe Limousin is een echt wandelgebied. Door de hele regio vindt u korte en lange afstandswandelingen die meestal uitstekend zijn uitgezet zodat u niet kunt verdwalen. U kunt natuurlijk ook op eigen houtje wandelen. Neem dan wel een gedetailleerde kaart mee. U kunt zich voor lokale wandelingen altijd richten tot het plaatselijke toeristenkantoor. De meeste campings, hotels en gîtes kunnen u ook meestal prima informeren. Naast gewone wandelpaden kent de Limousin ook interactieve paden, lange afstandspaden van 'la Grande Randonnée' en er loopt één van de wegen naar Santiago de Compostella. Zowel de sportieve fietser als de gelegenheidsfietser kan hier genieten. De rivierdalen lenen zich goed voor personen die niet goed kunnen of willen klimmen. Rond het lac de Vassivière zijn de paden ook behoorlijk vlak. Elders in de Limousin zijn ook gebieden te vinden die redelijk vlak zijn, maar toch moet hier af en toe een hellinkje 'worden gepakt'. Een e-bike is hier ideaal! Bij vakantie hoort waterpret. In het water, of er op. Het natuur water in de Limousin behoort tot de schoonste van heel Frankrijk. Het water komt hier rechtstreeks uit de aarde en is geen vervuilende industrie in de buurt.
Profiteer er van door een frisse duik te nemen in het heldere water.
Of een tocht te maken in een kano, raften in een stroomversnelling, een tochtje maken in een boot... Er is ook een aantal waterparken met speeltoestellen en zwembaden met een binnenbad waar u ook bij minder mooi weer terecht kunt. In de Limousin kan iedereen kiezen voor zijn of haar eigen waterpret. Wat een luxe!

Lees meer