Beschikbaar:

De volledig ingerichte keuken keuken bevindt zich op de begane grond. Op de eerste verdieping is de badkamer + toilet en nog een extra toilet. Via een kleine trap naar beneden is de 2 persoonsslaapkamer met aansluitend een salon met houtkachel en prachtig uitzicht over de kasteeltuin en heuvels. Via een trappetje naar boven komt u op de zolderverdieping. Hier is de slaapkamer "en Suite" in het eerste gedeelte staan 2  1-persoonsbedden, deze kunnen ook worden opgemaakt als 1 2-persoonsbed. In het tweede gedeelte staan 2 1-persoonsbedden.

De beschikbaarheids kalender is momenteel niet in gebruik. Wij verzoeken u om voor reserveringen rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar. ( Knop contact eigenaar, rechts van het scherm )

Prijslijst

Op basis van 4 personen € 50,-- per nacht. Voor elke persoon extra € 10,-- per nacht. Toeristenbelasting is inclusief. Eindschoonmaak € 35,--

Algemeen

Gîte Fermette en France

Wandelen in de Bourgogne en Honden welkom

Gîte Fermette en France in de Côte d’Or, Bourgogne. Ons vakantiehuis biedt ruimte voor 6 personen, er is nog een aparte kamer op de binnenplaats. Houdt u van rust en ruimte, wandelen, fietsen dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze regio zijn vele oude middeleeuwse stadjes te vinden. Auxerre, Vezelay, Avallon, Dijon, zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. De Bourgogne is rijk aan cultuur en staat bekend om haar  wijnstreken ( Chablis, Beaune, Nuits st Georges) en goede keuken.

 

De volledig ingerichte keuken keuken bevindt zich op de begane grond. Op de eerste verdieping is de badkamer + toilet en nog een extra toilet. Via een kleine trap naar beneden is de 2 persoonsslaapkamer met aansluitend een salon met houtkachel en prachtig uitzicht over de kasteeltuin en heuvels. Via een trappetje naar boven komt u op de zolderverdieping. Hier is de slaapkamer “en Suite” in het eerste gedeelte staan 2  1-persoonsbedden, deze kunnen ook worden opgemaakt als 1 2-persoonsbed. In het tweede gedeelte staan 2 1-persoonsbedden.

Aanbetaling / annuleren

Reservering- en betalingswijze:

Uw reservering is geaccepteerd zodra wij uw aanbetaling (50% van het totale bedrag) hebben ontvangen. Wij vragen u dit uiterlijk binnen 14 dagen na reservering aan ons over te maken. Na ontvangst van uw aanbetaling bevestigen wij uw reservering per email, uw boeking is dan definitief.

Het restant bedrag, graag uiterlijk 2 weken voor aankomst overmaken.

Annuleren

U kunt uw reservering telefonisch of per e-mail annuleren. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Bij annulering tot 6 weken voor aankomst krijgt u uw aanbetaling minus 10% annulerings kosten terug.

Bij annulering binnen 6 weken voor aankomst, bent u de gehele aanbetaling verschuldigd.

 

Annulering door verhuurder

Indien wij, door onvoorziene omstandigheden, de overeenkomst moeten annuleren, brengen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte.

Het volledige bedrag dat u aan ons betaald heeft, storten wij terug op uw rekening.

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele consequenties als gevolg van annulering van onze zijde.

Extra kosten

€ 35,-- eindschoonmaak

Activiteiten

Wij hebben diverse wandelarrangementen voor meer info kunt u ons een e-mail sturen. Het is mogelijk om een wandelweek op maat voor u te organiseren,

Aankomst

aankomst vanaf 16:00 uur

Vertrek

vertrek tot 10:30 uur

Aantal slaapkamers

2

Aantal slaapplaatsen

6

Roken

Wij willen het huis graag rookvrij houden. U kunt buiten roken.

Faciliteiten

 • Afwasmachine
 • BBQ
 • Boeken
 • Douche
 • Fornuis
 • Huisdieren toegestaan
 • Kinderbed
 • Kinderstoel
 • Koelkast
 • Koffiezet apparaat
 • Omheinde tuin
 • Oven
 • Privacy
 • Terras
 • Tuinmeubelen
 • Waterkoker
 • WiFi

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze accommodatie.

Bourgogne

BourgogneVakantie in Bourgogne Als je aan de Bourgogne denkt, denk je al snel aan lekkere wijnen, kaasjes, een heuvelachtig landschap, kortom het goede Franse leven. Toch is de streek bij veel vakantiegangers onbekend en wordt het vaak slechts kort bezocht op doorreis richting het zonnige zuiden. Zonde! Een rondreis in de Bourgogne staat namelijk garant

Sport en natuur

Sport en natuur

Wandelen en fietsen in de Bourgogne

Wat zijn de beste plekken om te wandelen en te fietsen in Bourgogne? De Morvan kent 4000 kilometer aan uiteenlopende wandel- en fietsroutes en de mogelijkheden zijn eindeloos. Door de verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden en het heuvelachtige karakter is het een geschikt gebied voor ieder type actieve vakantieganger. Hou je van wandelen, fietsen of kanovaren, dan ben je hier aan het goede adres!

Canal du Nivernais fietsen

Het traject van Decize naar Auxerre, langs het kanaal van Nivernais, is een van de mooiste routes om te fietsen in Bourgondië: het wordt als een van de mooiste kanalen van Europa beschouwd. Een traject van 175 km langs het vaak meanderende kanaal (kanaal en rivier zijn hier één), doorkijkjes op mooie kastelen, uitzichten op het natuurpark de Morvan. En natuurlijk de vele, kleurige sluizen en sluishuisjes (122 sluizen); ook is er een sluizentrap van maar liefst 16 sluizen. Langs het kanaal zijn zogenaamde "bornes d’internet" geplaatst waarop eenvoudig voorzieningen te vinden zijn zoals cafés, restaurants en chambres d’hôtes, en gratis Wifi verbinding. Verder staan pittoreske plaatsjes als Beaune, Nolay en Autun op het programma.

Lees meer