Beschikbaar:

De beschikbaarheids kalender is momenteel niet in gebruik. Wij verzoeken u om voor reserveringen rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar. ( Knop contact eigenaar, rechts van het scherm )

Prijslijst

€ 50,-- per nacht

inclusief ontbijt en toeristenbelasting

Algemeen

Stoere B&B kamer ” L’Atelier”

Deze B&B kamer bevindt zich op dezelfde binnenplaats als de Gîte Fermette en France. Uw prive badkamer is naast uw kamer op de binnenplaats. Badjassen en slippers zijn aanwezig. In de kamer is een wastafel, koelkast en u kunt koffie/thee zetten. Ideaal voor wandelaars/fietsers en voor reizigers die op doorreis zijn.

Aankomst

vanaf 16:00 uur

Vertrek

vanaf 10:30

Aantal slaapkamers

1

Aantal slaapplaatsen

2

Roken

gelieve buiten de kamer te roken

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Koelkast
  • Omheinde tuin
  • Ontbijtservice
  • Tuinmeubelen
  • Waterkoker

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze accommodatie.

Bourgogne

BourgogneVakantie in Bourgogne Als je aan de Bourgogne denkt, denk je al snel aan lekkere wijnen, kaasjes, een heuvelachtig landschap, kortom het goede Franse leven. Toch is de streek bij veel vakantiegangers onbekend en wordt het vaak slechts kort bezocht op doorreis richting het zonnige zuiden. Zonde! Een rondreis in de Bourgogne staat namelijk garant

Sport en natuur

Sport en natuur

Wandelen en fietsen in de Bourgogne

Wat zijn de beste plekken om te wandelen en te fietsen in Bourgogne? De Morvan kent 4000 kilometer aan uiteenlopende wandel- en fietsroutes en de mogelijkheden zijn eindeloos. Door de verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden en het heuvelachtige karakter is het een geschikt gebied voor ieder type actieve vakantieganger. Hou je van wandelen, fietsen of kanovaren, dan ben je hier aan het goede adres!

Canal du Nivernais fietsen

Het traject van Decize naar Auxerre, langs het kanaal van Nivernais, is een van de mooiste routes om te fietsen in Bourgondië: het wordt als een van de mooiste kanalen van Europa beschouwd. Een traject van 175 km langs het vaak meanderende kanaal (kanaal en rivier zijn hier één), doorkijkjes op mooie kastelen, uitzichten op het natuurpark de Morvan. En natuurlijk de vele, kleurige sluizen en sluishuisjes (122 sluizen); ook is er een sluizentrap van maar liefst 16 sluizen. Langs het kanaal zijn zogenaamde "bornes d’internet" geplaatst waarop eenvoudig voorzieningen te vinden zijn zoals cafés, restaurants en chambres d’hôtes, en gratis Wifi verbinding. Verder staan pittoreske plaatsjes als Beaune, Nolay en Autun op het programma.

Lees meer