Beschikbaar:

De beschikbaarheids kalender is momenteel niet in gebruik. Wij verzoeken u om voor reserveringen rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar. ( Knop contact eigenaar, rechts van het scherm )

Algemeen

Vakantiehuis La Source

 4 personen

Vakantiehuis La Source, op de heuvelflank vrij gelegen met uitzicht op de vallei en zwembad. Zowel aan de voorkant als aan de zijkant heb je een fraai overdekt terras op oosten en zuid-westen. Er staat houten tuinmeubilair. Verder een grote barbeque gemaakt van natuursteen.

Indeling : op de begane grond tref je aan een living met loungehoek, een authentieke schouw een eethoek en eenkeuken.

Verder een separaat toilet en een kleine bergruimte.

Via een houten trap kom je op de eerste verdieping met een ruime overloop. Hier vind je de 2 slaapkamers met elk 2 x 1p bed. Verder een douchehoek met bad/douche , wastafel en een separaat toilet.

Deze accommodatie laten zien aan familie en vrienden :

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze accommodatie.

Dordogne

DordogneVakantie in Dordogne De Dordogne, ook vaak bij de oude naam Périgord genoemd, ligt in de zuidwesthoek van Frankrijk en is een onderdeel van de regio Aquitanië. De bevolking De inwoners van de Dordogne heten Périgourdins (naar de naam van de voormalige provincie Périgord). De bevolking ligt rond de 400.000 die op een oppervakte wonen

Sport en natuur

Sport en natuur

Populaire sporten in de Dordogne

De Dordogne is rijk aan erg mooie golfbanen; het landschap glooiend, dus ideaal voor golf. U kunt naar hartelust kanoën op Dordogne, Vézère, en Dronne, afwisselend tussen gorges (bergkloven), kastelen, bossen en maisvelden. Het landschap leent zich ook erg voor wandeltochten, fietsen, mountainbiken en paardrijden.

Lees meer