Beschikbaar:

Wij wensen te verhuren aan familiale koppels met max. 2 vissers. De huurprijs van de lodge ligt op 295 € voor een week-end, 250 € voor een midweek en € 350 voor een volledige week. Aankomst tussen 14 u en 15 u ,of op afspraak en vertrek voor 10u s'morgens voor midweek en weekverhuur. Weekend vertrek is voorzien zondag voor 19u. In de aangegeven huurprijs is volgende Inbegrepen: Verwarming, elektriciteit, water, poetsen (Geen afwas) Koffizet, oven-microgolf, koel en vriescombinatie alsook TV, wifi en keukenlinnen Bad- en bedlinnen ( 140 X 200) zelf meenemen Huisdieren max. 2, de kostprijs is  € 10/dier/verblijf Voorschot bedraagt € 150,

De beschikbaarheids kalender is momenteel niet in gebruik. Wij verzoeken u om voor reserveringen rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar. ( Knop contact eigenaar, rechts van het scherm )

Algemeen

Vis & Vakantiehuisje De Vuurtoren

Het vakantiehuisje is gelegen in Vakantiepark De Netevallei in Oosterlo en is geschikt voor twee personen, doch met wat creativiteit kunnen eventueel vier personen een plaatsje vinden.

Het water, de watervogels, reigers en zelfs ijsvogels zullen jou in de juiste vakantiestemming brengen.

Wij zijn er in geslaagd om een gewone chalet/lodge om te bouwen in een comfortabel vakantiehuisje. Natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars & fietsers en hengelaars hebben elk hun eigen behoeften. Die behoeften samenbrengen in De Vuurtoren was onze grootste uitdaging. Het vakantiehuisje moest ook in het geheel van het vakantiepark passen en aan het lodgekarakter niet geraakt worden. Een vuurtorenvakantie is vakantie in een ongekunsteld natuurgebied, waar de focus ligt op beleving in die  natuur.

De vakantiegangers kunnen de volledige lodge met zijn terras en eigen waterkant volop gebruiken. De parking voor één wagen is vlakbij de Vuurtoren, andere wagens kunnen op de gezamelijke maar gratis parking aan de ingang.

De ingang van de vuurtoren ligt op het einde van een privéwegje dat volledig autovrij blijft.Het grondstuk van de Vuurtoren is omheind uitgezonderd de waterkant. Honden (max2) mogen gratis mee indien zij sociaal zijn en geen overlast (blaffen) voor de buren geven. In het park lopen de honden aan de leiband en is poepruimen een must.

Vakantiepark De Netevallei is een park waar vooral rust een belangrijk gegeven is. De bewoners staan hier op stilte na 22 uur. Ganzen lopen hier los en vrij over heel de openbare delen van het park. Ondanks de grote hoeveelheid water is zwemmen in de vijver niet toegestaan. Barbecue mag, maar open vuur in een vuurkorf niet.

Iedereen kent de gemoedelijkheid en de schoonheid van de Kempen. Wel hier kan je deze eigenschappen proeven in een eigen wereld in de wereld. Je zal bij aankomst merken dat de andere bewoners  vriendelijk hun hand opsteken en graag een babbeltje doen. Er zijn twee cafetaria’s in directe omgeving, namelijk van de tennis en de visclub. Deze zijn op vaste dagen geopend.Ook is aan de ingang een mooie brasserie met groot terras aan het water.

Aanbetaling / annuleren

Waarborg van 150 euro direct te betalen bij boeking op rekening BE22.3630.3148.6947 van Ketelslagers-Huybrechts

De hoofdsom 14 dagen voor aankomst op die zelfde rekening zichtbaar zijn.

Annuleren na die 14 dagen voor aankomst wordt er geen kosten terugbetaald.

De waarborgsom wordt binnen de 14 dagen na vakantie teruggestort indien de vakantie normaal is verlopen.

Extra kosten

10 euro per huisdier, indien deze dieren sociaal en proper zijn.

Activiteiten

Vissen, wandelen, fietsen, kanovaren op de Nete enz...

VISREGLEMENT

Maximum hengelcapaciteit: 4 stuks.

De gezondheid van de vis is voor ons zeer belangrijk, daarom moet je volgend materiaal van de Vuurtoren zelf gebruiken:

Landingsnet, schepnet, leefnet, onthakingsmat. Dit materiaal is ter plaatse aanwezig.

Onthaken op de onthakingsmat en de vis terugzetten na medische verzorging.

Kleinere vissen onthaken in emmer water

Vissen mag enkel in de door de eigenaar afgesproken zone.

Boten en drones zijn niet toegelaten, voerboten wel.Mogelijkheid tot huren van een roeiboot.

Je bent vrij van lok-en aasvoer, de eigenaar voedert regelmatig de visstek.

Opzakken van karpers tijdens de nacht is niet toegestaan.

Beetmelders na 22u op stil of via de ontvanger.

Aantal slaapkamers

1

Roken

niet roken in het huisje

Faciliteiten

 • BBQ
 • Douche
 • Fornuis
 • Haardroger
 • Huisdieren toegestaan
 • Koelkast
 • Koffiezet apparaat
 • Magnetron
 • Omheinde tuin
 • Oven
 • Restaurant
 • Terras
 • Tuinmeubelen
 • TV
 • Verwarming
 • Visvijver
 • Vriezer
 • WiFi
 • Wifi Hotspots

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze accommodatie.

Antwerpen

AntwerpenEen diverse en culturele vakantie in Antwerpen Antwerpen, hoofdstad van de gelijknamige provincie en gelegen in het noorden van België, is een bijzonder sfeervolle stad. In het middeleeuwse hart van de stad vindt u prachtige monumenten en gezellige straatjes om door te dwalen. Antwerpen heeft een aantal boeiende musea en voor de kinderen heeft de

Sport en natuur

Sport en natuur

Antwerpen ook voor kinderen

Een vakantiehuis in Antwerpen is bijzonder geschikt voor families met kinderen. Vlak bij het centraal station ligt ZOO Antwerpen, een van de oudste dierentuinen ter wereld. Loop met uw kinderen langs Aziatische olifanten, Mandrilapen en leeuwen en u heeft een geweldige dag met indrukwekkende belevenissen. Op het Koningin Astridplein ligt Aquatopia, een aquarium met een grote hoeveelheid vissen en reptielen. Het aquarium is opgedeeld in zeven werelden, waarvan moeras, koraalriffen en regenwoud er drie zijn. Uw kinderen vermaken zich hier gegarandeerd. Wanneer u terugkeert naar uw vakantiehuis in Antwerpen heeft u zeker tevreden kinderen na dit bezoek. Een vakantiehuis in Antwerpen zorgt voor een levendige vakantie in een van de mooiste steden van België. Kinderen zullen genieten wanneer u door de straten van het centrum loopt en tussendoor naar een kinderfilm in een van de filmhuizen gaat. Nagenieten kunt u in ijsbarretjes en restaurants of cafés waar u heerlijk met de familie Belgische frieten kunt eten. In een van de vakantiehuizen in Antwerpen kunt u na een toffe dag heerlijk bijkomen met elkaar.

Lees meer