All for Joomla All for Webmasters
Beheerders aangeboden

Beheerders aangeboden Nederland

Beheerders aangeboden

Regelmatig ontvangen wij vragen betreffende beheer en onderhoud van vakantie accommodaties.

Reden voor ons om een prikbord te maken voor beheerders werkzaamheden.

Plaats hieronder, bij reactie, als u zoekende bent naar beheerders werkzaamheden van vakantie accommodaties.

Wees duidelijk in welke regio u de werkzaamheden zoekt.

Om te voorkomen dat er nutteloze reacties komen op uw oproep, beschrijf dan zo nauwkeurig mogelijk datgene waar uw voorkeur naar uit gaat.

U wordt via e-mail op de hoogte gebracht dat er een reactie is binnengekomen naar aanleiding van uw oproep.

Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw oproep.

My Special Place

1 bezoek vandaag

Verwante artikelen

Eén reactie

Marja Barendrecht
juli 2, 2017
Hallo, Ik ben Marja, een 55 jarige Rotterdamse duizendpoot met veel ervaring in Horeca en Hospitality. Ik mag dan ook wel zeggen dat ik een aardige rugzak meeneem naar welke plek dan ook. Ik ben niet gebonden aan man en kinderen en zoek een leuke werkomgeving in binnen of buitenland waar ik mijn ervaring en kennis op los kan laten. Buiten mijn moedertaal ben ik ook Engels en Duits sprekend. Ben zeer flexibel inzetbaar en heb 200% inzet. Waar u me wilt inzetten maakt niet uit, ik zorg dat alles op rolletjes loopt, die garantie kan ik u geven. Natuurlijk heb ik ,indien nodig, het Diploma Horeca en Certificaat Sociale Hygiëne in mijn bezit, maar bovenal is mijn tomeloze energie en inzet mijn geheime wapen.
Beantwoorden

Geef een reactie

Let op: Reacties op deze website zijn de standpunten van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van MSPholiday.com U wordt verzocht zich te onthouden van beledigingen, vloeken en vulgaire uitdrukking. We behouden ons het recht voor om een reactie te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of uitleg.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*