All for Joomla All for Webmasters
Beheerders aangeboden

Beheerders aangeboden Overige Landen

Beheerders aangeboden

Regelmatig ontvangen wij vragen betreffende beheer en onderhoud van vakantie accommodaties.

Reden voor ons om een prikbord te maken voor beheerders werkzaamheden.

Plaats hieronder, bij reactie, als u zoekende bent naar beheerders werkzaamheden van vakantie accommodaties.

Wees duidelijk in welke regio u de werkzaamheden zoekt.

Om te voorkomen dat er nutteloze reacties komen op uw oproep, beschrijf dan zo nauwkeurig mogelijk datgene waar uw voorkeur naar uit gaat.

U wordt via e-mail op de hoogte gebracht dat er een reactie is binnengekomen naar aanleiding van uw oproep.

Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw oproep.

My Special Place

1 bezoek vandaag

Verwante artikelen

Eén reactie

Erwin
september 5, 2017
Wij Anne (53) en Erwin (50) uit België hebben dit jaar onze droom kunnen waarmaken......We konden een zeer mooi huis huren in oost Kreta waar we een kleinschalige B&B konden beginnen....Geheel zelf ingericht zijn we in april dit jaar begonnen en boven verwachting zaten we in een mum van tijd helemaal vol. Ons gastenboek doorlezend komt er telkens weer een brede lach tevoorschijn. We hebben hier zoveel energie in gestoken waardoor de domper des te groter was toen we te horen kregen van de eigenaar dat hij het huis liever wil verkopen ipv te verhuren. Hierdoor staan we dus in november 'op straat' Wie niet waagt die niet wint is ons motto dus Wie heeft, wie kent er mensen of wie kan ons helpen met een huis in het oosten van Kreta om tegen volgend seizoen terug onze droom te kunnen verder zetten......We hebben al tal van reservatie aanvragen lopen dus dat komt wel weer goed. Voor de nieuwsgierige onder jullie......dit was en is op dit moment nog onze B&B: www.otelikos.com
Beantwoorden

Geef een reactie

Let op: Reacties op deze website zijn de standpunten van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van MSPholiday.com U wordt verzocht zich te onthouden van beledigingen, vloeken en vulgaire uitdrukking. We behouden ons het recht voor om een reactie te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of uitleg.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*