All for Joomla All for Webmasters
Beheerders gezocht / aangeboden

Beheerders gezocht Italië

Beheerders gezocht 

Regelmatig ontvangen wij vragen betreffende beheer en onderhoud van vakantie accommodaties.

Reden voor ons om een prikbord te maken voor beheerders werkzaamheden.

Plaats hieronder, bij reactie, dat u iemand zoekt voor beheerders werkzaamheden van uw vakantie accommodatie.

Wees duidelijk in welke regio de werkzaamheden worden aangeboden.

Beschrijf de werkzaamheden nauwkeurig om te voorkomen dat er nutteloze reacties komen op uw vraag of aanbod.

U wordt via e-mail op de hoogte gebracht dat er een reactie is binnengekomen naar aanleiding van uw oproep.

Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw oproep.

My Special Place

1 bezoek vandaag

Verwante artikelen

2 commentaren

Cees Brommet
augustus 5, 2018
Partner(s)- Co-partners: Wij zoeken een echtpaar (koppel) M/V- M/M- V/V die in Toscane en in Nederland bereid en in staat is om een B&B en/of huurappartementen te beheren. Wij bezitten en exploiteren in Nederland (omgeving) Rotterdam reeds een goedlopende accommodatie met 3 appartementen. Wij (echtpaar 50+) hebben daar ons volledig inkomen uit. Wij zijn daarnaast in de gelegenheid een goedlopende B&B in Toscane (buitenwijk van Lucca) over te nemen. Onze bedoeling is om jaarlijks 3 maanden Italie, 3 maanden Nederland, 3 maanden Italie en 3 maanden Nederland zelf in te vullen. De invulling van de periodes van 3 maanden zou dan om en om moeten worden ingepland. Gewenst: service gerichtheid, positieve attitude, huishoudelijk werk, enige technische kennis, talen: Nederlands- Engels- Duits, Frans- Italiaans (of bereidheid te leren), rijbewijs en auto. e.a. In principe is alles bespreekbaar met als uiteindelijke doelstelling om voor jullie een volledig inkomen te genereren.
Beantwoorden
    Joanne en Theo
    augustus 15, 2018
    Geachte mijnheer Brommet, Wij ( Theo en Joanne) hebben 2 dagen geleden uitgebreid gereageerd op Uw advertentie betr. B&B runnen in omgeving Luca, waarop U ons gisteren verzocht U te mailen op Uw prive email adres. Ik was net van plan dit te doen, toen ik zojuist Uw oorspronkelijke advertentie zag d.d 05 augustus met het 2 x 3 maanden/ 2 x 3 maanden plan. Deze advertentie hadden wij nog niet gezien eergisteren. We weten natuurlijk niet, of de strategie die U beoogt inmiddels veranderd is, maar willen in ieder geval aangeven, dat ook dit systeem ons zou aanspreken. We zullen nu naar Uw prive email adres switchen voor verder contact. Met vriendelijke groet, Theo en Joanne
    Beantwoorden

Geef een reactie

Let op: Reacties op deze website zijn de standpunten van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van MSPholiday.com U wordt verzocht zich te onthouden van beledigingen, vloeken en vulgaire uitdrukking. We behouden ons het recht voor om een reactie te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of uitleg.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*