All for Joomla All for Webmasters
Europa

Europa

Hier vindt u alle informatie en/of oproepen voor Europa

  • Beheerders aangeboden
    Beheerders aangeboden Regelmatig ontvangen wij vragen betreffende beheer en onderhoud van vakantie accommodaties. Reden voor ons om een prikbord te maken voor beheerders werkzaamheden. Plaats hieronder, bij reactie, als u zoekende bent naar beheerders werkzaamheden van vakantie accommodaties. Wees duidelijk in welke regio u de werkzaamheden zoekt. Om te voorkomen dat er nutteloze reacties komen op […]
  • Beheerders gezocht / aangeboden
    Beheerders gezocht  Regelmatig ontvangen wij vragen betreffende beheer en onderhoud van vakantie accommodaties. Reden voor ons om een prikbord te maken voor beheerders werkzaamheden. Plaats hieronder, bij reactie, dat u iemand zoekt voor beheerders werkzaamheden van uw vakantie accommodatie. Wees duidelijk in welke land en regio de werkzaamheden worden aangeboden. Beschrijf de werkzaamheden nauwkeurig om […]

1 bezoek vandaag

Verwante artikelen

2 commentaren

Ann Smets
december 29, 2018
Wij zijn een echtpaar, wonende in België, Antwerpen, beiden 49 jaren oud, en reeds meer dan 25 jaar werkende in de Hospitality sector van hoge kwaliteit. Ook een zeer brede ervaring in de toeristische sector. Een groot pakket talenkennis, NL, Frans, Engels, Duits, Spaans. Wij zoeken een kans om een B&B, of hotel te runnen, uit te baten, in België. Buiten een grondige kennis van Klanten contact, reservaties, onkosten controle, Restaurant, keuken, is mijn man Andrew ook erg handig en kan gemakkelijk klusjes opknappen. Hij heeft gewerkt als Director of operations in een 5 sterren Safari Lodge in Tanzania, Afrika, waar de hele organisatie toch iets stroever verloopt dan in Europa. Ik werk als 15 jaar op Luxe Rivierschepen. Het is nu onze droom om samen iets voor onze eigen rekening te gaan ondernemen.
Beantwoorden
Jean-Claude en Gwen Van de Veire
augustus 19, 2017
Wij zijn een echtpaar rond de 50 en op zoek naar een b&b of chambre d'Hotes in de Ardennen of zuid Frankrijk. Ik spreek vloeien Nederlands,Engels,Frans en kan mij goed uitdrukken in het Duits Allebei heel veel ervaring in de Horeca en mijn vrouw is waarschijnlijk de properste vrouw die u kan vinden. Alles zal gegarandeert ten alle tijden kraaknet net zijn! Ikzelf ben ook nog een handige Harrie die allerhande klussen zelf kan uitvoeren. Schrijnwerk,Electriciteit en loodgieterij geen probleem. Tevens alle 2 goed in de keuken dus elke dag lekker ontbijt garantie!
Beantwoorden

Geef een reactie

Let op: Reacties op deze website zijn de standpunten van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van MSPholiday.com U wordt verzocht zich te onthouden van beledigingen, vloeken en vulgaire uitdrukking. We behouden ons het recht voor om een reactie te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of uitleg.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*