Reizen met uw Huisdieren

Reizen met uw Huisdieren

Reizen met Huisdieren

Je hond of kat mee op vakantie: dat kan heel leuk zijn. Stel jezelf een aantal kritische vragen voordat je beslist of je hond of kat meegaat op vakantie. Heeft je hond of kat problemen met reizen? Wat is de temperatuur in het vakantieland? Welke invulling heb je voor ogen en past je hond of kat daar bij? Welke parasieten of andere ziekteverwekkers komen op de vakantiebestemming voor en welke voorzorgsmaatregelen kun je nemen?

Besluit je je hond of kat mee te nemen naar het buitenland, kijk dan welke wettelijke regels gelden in de landen waar je door heen reist én op je vakantiebestemming. Binnen de Europese Unie geldt een aantal algemene regels. Daarnaast kunnen de diverse landen aanvullende eisen stellen. Landen die geen lid zijn van de Europese Unie hebben eigen eisen voor de invoer van huisdieren.

Ja, mijn huisdier gaat mee op vakantie!

Je hebt besloten: je huisdier gaat mee op vakantie! Op onze website,Reizen met huisdieren, geven wij je heel veel tips en advies over het reizen met huisdieren. Maar dat niet alleen: alle producten die je wellicht nodig hebt, kun je bij Reizen met Huisdieren bestellen. Of het nu gaat om een autobench, een reisvoerbak, een transportkennel, een fietstrailer, of een hondenbuggy, je vindt het bij ons.

Tips Huisdier op Reis

Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet voor als je huisdier mee gaat op vakantie. Wat moet er mee, wat zijn de regels, dierziektes en vaccinaties etc. Hoewel wij proberen alle tips en regels up to date te houden zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid van de regels en wetten, deze kunnen veranderen. Raadpleeg in geval van twijfel altijd de betreffende instantie. (raadpleeg deze pagina voor tips en advies)