All for Joomla All for Webmasters
Uw (vakantie)huis zelf verkopen?

Uw (vakantie)huis zelf verkopen?

Uw (vakantie)huis zelf verkopen?
My Special Place heeft een nieuwe website!

Online zelf uw onroerend goed verkopen of verhuren.

Heeft u vragen of graag een uitbreiding gezien op de mogelijkheden, stuur dan direct een berichtje.

Uw onroerend goed te koop of te huur aanbieden !

Hier treffen verkopers en kopers  maar ook verhuurders en huurders elkaar

Het voordeel is evident: Duizenden euro´s kostenbesparing door uitschakeling van de makelaar zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de verkoopprijs en de verkooptermijn. Een goede voorbereiding (hoe ga ik mijn huis presenteren en hoe ga ik rondleiden) en verdieping (wat is mijn huis waard en hoe zit het met de huiselijke gebreken) is natuurlijk een must, maar zeker de moeite waard gezien de mogelijke kostenbesparing en de bevrediging die het zelf verkopen geeft als de champagne ontkurkt wordt!

Hier kunt U zelf uw onroerend goed te koop of te huur aanbieden! U kunt alle informatie voor een advertentie zelf invullen en wijzigen, foto’s plaatsen, bijzonderheden plaatsen en dit allemaal in eigen beheer.  Binnen enkele minuten staat uw object online. Ook als woningzoekende kunt u gemakkelijk zoeken naar huizen, vakantiehuizen of bedrijfsobjecten die te koop of te huur worden aangeboden, door heel Europa. Wij zijn geen makelaar, maar een online platform waar eigenaren hun onroerend goed objecten middels een advertentie kunnen aanbieden. Iedere dag komen er weer nieuwe objecten te koop en te huur bij. Men kan advertenties plaatsen voor: recreatiewoningen, villa’s, appartementen, bouwgronden, campings, bedrijfspanden, vakantiehuizen in binnen en buitenland, huurwoningen, koopwoningen, voor zowel koop als huur.

Wij helpen u graag !

http://msp24.fr

1 bezoek vandaag

Geef een reactie

Let op: Reacties op deze website zijn de standpunten van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van MSPholiday.com U wordt verzocht zich te onthouden van beledigingen, vloeken en vulgaire uitdrukking. We behouden ons het recht voor om een reactie te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of uitleg.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*