All for Joomla All for Webmasters
Werkzaamheden aangeboden / gezocht

Werkzaamheden aangeboden / gezocht

Werkzaamheden aangeboden / gezocht

Prikbord voor alle soorten werkzaamheden rondom vakantie accommodaties

Dit kan natuurlijk van alles zijn, een timmerman, loodgieter of tuinman. Maar ook hulp in de huishouding of schoonmaak op de wisseldagen van uw vakantieverblijf.

onderhoud

Plaats hieronder, bij reactie, of u iemand zoekt voor werkzaamheden aan of voor uw vakantieverblijf of zoekende bent naar dergelijke werkzaamheden.

Wees duidelijk in welk land en regio de werkzaamheden worden aangeboden of gezocht.

Beschrijf de werkzaamheden nauwkeurig om te voorkomen dat er nutteloze reacties komen op uw vraag of aanbod.

Vergeet niet uw e-mail adres te vermelden.

My Special Place

Bewaren

1 bezoek vandaag

25 commentaren

ivan
november 21, 2018
hoi wij zijn een koppel van 44 en 52 jaar ik ben geboren en getogen in Belgie en perfect 2 talig ( Nederlands en Frans) mijn vrouw is Nederlandse en spreekt perfect Engels . Wij zijn wonende in Den haag en willen graag definitief emigreren naar Zuid Frankrijk. Natuurlijk hebben wij hier een vaste baan en zijn bereid deze in te ruilen tegen een degelijk voorstel , dat mag beheren zijn of onderhoudswerken zijn.. We hebben ervaringen in marketing beheren en sturen van een team . Zelf heb ik een A1 diploma graduaat in Elektro mechanica en dus handig in elektro en mechanica onderhoudswerken en jaren een bedrijf gerund in binnen en buitenland. Indien we voor iemand een meerwaarden kunnen zijn dan verneem ik het graag Met vriendelijke groeten Ivan en Lisette
Beantwoorden
Jenny
september 8, 2018
Ik heb een B&B in Zd. Italië en zoek één of meer handige klussers. Het liefst iemand voor ongeveer 8 weken, maar het kan ook korter. Onderhoud, verfwerk, het bouwen van een buitendouche met betonblokken, tegelwerk etc. Het is in een prachtige omgeving en tegen kost en inwoning en daar krijg je natuurlijk ook wat van te zien. Dus handige klussers laat wat van je horen en kom naar Puglia!
Beantwoorden
John
augustus 29, 2018
Goedendag, Vanaf november 2018 biedt ik mijn diensten aan als elektricien/onderhoudsmonteur in omgeving van Ravenna in Italië. Bent u hotel/B&B eigenaar of bezit u een camping en zoek u een onderhoudsmedewerker, zoek niet verder en neem contact met mij op. Ook voor andere voorkomende werkzaamheden in een hotel of camping ben ik beschikbaar. Aangezien ik zelfstandig ondernemer ben kunnen we een dagprijs overeenkomen, en ben ik 7 dagen per week beschikbaar. Wij gaan vanaf november 2018 in Italië wonen waar we een internetwinkel gaan runnen, met daarnaast mijn onderhoudsdienst. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via info@jonatho.com.
Beantwoorden
Castillon
augustus 14, 2018
Wij zijn voor de periode vanaf 20/8/2018 dringend op zoek naar iemand die mee kan helpen in de bediening in ons restaurant in Castellane, Gorges du Verdon, Frankrijk en dit nog voor 2 à 3 weken. Vliegticket en kost en inwoon worden door ons betaald en u krijgt natuurlijk een vergoeding voor de door u gepresteerde uren. Indien interesse dan mag u ons bellen op het nummer 0033 6 48 31 55 34 en zeggen dat u doorverwezen bent door Brigitte. Hans is degene die alles met u zal regelen.
Beantwoorden
yvonne wierdsma
november 26, 2017
Klein gezinnetje uit de kop van Noord Holland wil de oversteek wagen naar Zuid Limburg. Ontzettend verliefd geraakt op de mooiste omgeving van Nederland met de hartelijkste mensen en voor onze opgroeiende tiener dochter een keur aan mogelijkheden wat betreft goede opleidingen en toekomstperspectief ,iets wat we haar graag willen bieden. Hein is brandweerman en Yvonne is ervaringsdeskundige. We denken aan het beheren van een kleine camping of B en B . Het zou fijn zijn als er woonruimte voor ons gezinnetje aanwezig is om de grote oversteek van het Noorden naar het Zuiden gemakkelijker te laten verlopen. Wie o wie heeft voor ons wat leuks in Petto in Zuid Limburg. Voor reacties : yvonwierdsma@hotmail.com
Beantwoorden
John en Lia Doejaaren
november 21, 2017
We zoeken voor de maanden juni juli augustus 2018 hulp op onze camping in de Dordogne Frankrijk. Onze gedachten gaat uit naar een gepensioneerd stel, maar is niet noodzakelijk. In juni moeten er een 8 tal tenten opgebouwd worden, en verder ben je een verlengstuk van ons, met allerlei voorkomende werkzaamheden die een camping biedt, zwembad, terreinwerkzaamheden, gasten ontvangen, horeca , terras enz. Wij verwachten dat je eigen onderdak hebt, camper of stacaravan, zodat je wat privilege hebt. Wij bieden je naast een gezellige tijd, logisch een gratis staanplaats, 2 maaltijden p.d, en een maandelijkse vergoeding. Voor eventuele aspirant campingeigenaren een mogelijkheid om te onderzoeken of een camping runnen iets voor hun is. of te ervaren of dit wel datgene is wat je uiteindelijk ook zou willen. Voor diegene die een camping willen kopen is onze camping tevens een optie, omdat we tegen onze pensioen leeftijd oplopen. Heb je belangstelling, laat het ons weten.
Beantwoorden
John en Lia Doejaaren
november 20, 2017
Hallo. We zoeken voor de maanden juni juli augustus 2018 hulp op onze camping in de Dordogne, Frankrijk. In juni een 8 tal tenten opbouwen, verder ben je een verlengstuk van ons, met allerlei voorkomende werkzaamheden die een camping biedt. Goed om heel veel ervaring op te doen. Wij verwachten dat je eigen onderdak hebt, camper of stacaravan, zodat je wat privilege hebt. Wij bieden je naast een leerzame en gezellige tijd, logisch een gratis staanplaats, 1 brood en een warme maaltijd, en een maandelijkse vergoeding. Misschien interessant nog, wij zijn aan ons pensioen toe en hebben onze camping te koop. Een mogelijkheid om 3 maanden mee te lopen op de camping, en te ervaren of dit wel datgene is wat je uiteindelijk wilt. Email camping.dordogne@gmail.com Website http://camping-dordogne.info.
Beantwoorden
Marc Rijnberg
augustus 22, 2017
Hallo, ik ben Marc Rijnberg 49 jaar en heb 20 jaar ervaring als allround klusser ( ZZP ) renovatie, verbouwingen en onderhoud. Na 3 jaar gewerkt te hebben in Brasil, onder anderen het opzetten van een Pizzeria, ben ik nu weer terug in Nederland. Ik ben opzoek naar een leuk project in Spanje of Portugal en zou het liefst aan het werk gaan als duizendpoot op een Camping, vakantie park, B&B, Pousada enz. Door mijn sociale vaardigheden ga ik graag om met mensen maar kan ook heel goed alleen werken. Ik ben verantwoordelijk aangelegd en bereid de nodigde werkzaamheden hiervoor te verrichten. Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen we overleggen over de vergoeding. Verder heb ik een bestelauto vol met gereedschap en zou op korte termijn voor onbepaalde tijd aan de slag kunnen. Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn aanbod of heeft u nog vragen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Marc
Beantwoorden
Patricia
juli 11, 2017
Ik heb altijd al een eigen B&B willen beginnen. Ik ben op zoek naar een woning in of vlakbij Houten of in het buitenland of in de Nederland. Ik ben op zoek naar een huis die ik kan runnen als een B&B. - de bedoeling is voor een langere periode maar ook voor eventueel deze zomer is ook mogelijk. Uit ervaring weet ik dat werken met en voor mensen een kwestie is van duidelijkheid, een positieve uitstraling, het liefst met een lach op je gezicht. Deze ervaring heb ik de afgelopen jaren opgedaan door het werken met mensen in allerlei branches zoals: onderwijs, congressen en in de zorg en op onze vele reizen door de wereld . Ik ben zelfstandig en enthousiast, heb doorzettingsvermogen en bezit de vaardigheid om goed met onverwachte en situaties om te gaan. Sterke communicatie, service gericht en representativiteit zijn duidelijk mijn kwaliteiten. Door het werken met en voor mensen met verschillende culturele achtergronden, lukt het om zeer goed om te kunnen gaan met diversiteit. Het kan zijn dat u een leeg huis heeft of kamers over heeft maar geen zin heeft om voor gasten te zorgen dan kan ik dat wel doen. Voor meer informatie of verdere vragen kunt u mij een email sturen. We staan open voor diverse mogelijkheden. Vriendelijke groet, Patricia
Beantwoorden
  Ed
  september 20, 2017
  Hallo, kan je even een mail sturen?
  Beantwoorden
  Ed
  september 21, 2017
  Mijn excuses Patricia, bedoelde even een mail sturen naar edvanhoof@hotmail.com
  Beantwoorden
Van Hende Tom
juni 23, 2017
Iemand nog op zoek naar beheerders? Ik Tom en mijn echtgenote Lily helpen je graag! Wij zijn dertigers (32 en 37) en hebben vele jaren ervaring in de hospitality sector. Naast management ervaring in een restaurantketen(alle takken, keuken, onderhoud, bediening, financiën,...) heeft Tom kennis van bouwen en tuinieren. Lily heeft ook jaren in de sector gewerkt en is super sociaal en heeft een fijne voeling met design, online adverteren en It in het algemeen. Samen zijn ze enorm geïnteresseerd in een plaats, waar ze connectie kunnen maken met de natuur en het ontmoeten van nieuwe mensen. Met een passie voor gezonde voeding en een actieve levensstijl kijken wij uit naar een verrijkend leven met veel liefde en vriendschappen. Wij wonen op dit moment in Midden Portugal en zijn bereid te verhuizen naar zowat elke plek waar we jaarrond actief kunnen zijn. We lezen graag een berichtje, je kan ons echter ook contacteren op tom.vh@email.com! Tot Snel.
Beantwoorden
Patrick en Sandra
juni 15, 2017
Hallo Wij zijn een stel van 35 en 42 jaar met veel ervaring in het schoonmaken van vakantieparken en campings. Nu willen we ook wel eens wat meer dan alleen maar schoonmaken en zoeken voor 2018 een camping die ons wat leuks kunnen aanbieden We zouden in de toekomst ook graag iets willen beheren dus zoekt er iemand nog een stel dan houden we ons aanbevolen Of het nou Duitsland of Spanje is maakt ons niks uit. We hebben geen kinderen maar wel een klein hondje die gewend is om op een camping te leven. Dus zoek je voor volgend jaar een leuk echtpaar dan houden we ons zeker aanbevolen
Beantwoorden
Mirjam Wiersma
juni 7, 2017
In Bergen NH verhuren wij in de 6 weken zomervakantie ons vrijstaande huis met het in de tuin gelegen vakantiehuis. We zoeken iemand die het leuk vindt het contact met de gasten te onderhouden en de boel op orde te houden. Werkzaamheden: persooonlijke ontvangst gasten (op zaterdag) persoonlijk uitchecken, bereikbaar voor vragen tussendoor, schoonmaken en de tuin (terras vegen, trampoline vegen en een klein stukje gras maaien). Reacties welkom!
Beantwoorden
Pepijn
juni 5, 2017
Dag, Mijn naam is Pepijn, ik ben 19 jaar en afgestudeerd Timmerman. Ik heb de wens om in Frankrijk permanent te willen helpen bij onderhoud, renovatie of verbouwing van een camping, bed & breakfast of kasteel. Ik spreek vloeiend Frans, omdat ik reeds vijf jaar in Frankrijk woonachtig ben geweest. Ik werk nu drie jaar als allround timmerman in Nederland en wil nu graag terug naar Frankrijk. Om te bezien of dit echt is wat ik wil, zoek ik voor twee weken (van zaterdag 12 augustus 2017 tot en met zaterdag 26 augustus 2017) een leuke klus ergens in Frankrijk. Ik ben in bezit van rijbewijs B. Mijn wensen: kost & inwoning gedurende deze twee weken, reiskostenvergoeding en mijn uurtarief bedraagt € 15,00 per uur. Zoekt u een harde werker met ervaring en bent u gevestigd in Frankrijk, dan kom ik graag met u in contact. Hartelijke groet, Pepijn
Beantwoorden
Agnes Dukkon
mei 11, 2017
Beste allemaal, Wij zijn een jong, flexibel koppel en zijn op zoek naar een toffe job waar wij ons kunnen bewijzen. Wij hebben vorige seizoen gewerkt als beheerders van een villapark in Zuid-Frankrijk, hier waren we verantwoordelijk voor het verhuur en onderhoud van 15villa's en 30appartementen. Indien iemand een soortgelijke job heeft laat het ons gerust weten. We zijn onmiddellijk beschikbaar.:) Groetjes, Agnes en Alex
Beantwoorden
Klaaske Geurts
mei 10, 2017
Goedendag, wij zijn een aktief, vlot en opgewekt stel en zijn op zoek naar een leuke plek onder de zon waar we weer een bed and breakfast kunnen runnen. We hebben ervaring opgedaan in Spanje en 8 maanden in Paramaribo, Suriname waar we momenteel nog verblijven en een bed and breakfast runnen met 7 kamers. Deze werkzaamheden zijn eind oktober, begin november 2017 afgelopen en daarom zoeken we weer een nieuwe uitdaging. De werkzaamheden bestaan hier o.a. uit het ontvangen en het inschrijven van de gasten, het verzorgen van het ontbijt, de kamers en het het zwembad schoonhouden, wassen, het adviseren van uitstapjes, administratie bijhouden en vooral, het allerbelangrijkste, zorgen dat de gasten tevreden naar huis gaan. Ook het verzorgen van catering is voor ons geen enkel probeleem. Wat talen betreft spreken we Duits, Engels en Frans. Spaans zijn we mee bezig. We horen het graag.
Beantwoorden
Frank van Brandwijk
mei 6, 2017
Midden in de Dordogne, in het plaatsje Limeyrat, zijn wij een vakantievilla aan het bouwen voor de verhuur. We zijn bezig met de laatste werkzaamheden zoals het aanleggen van het terras rond het zwembad. Als alles goed gaat willen wij vanaf juni 2017 gaan verhuren. Zij zijn op zoek naar particulieren of een bedrijf in de buurt die voor ons de schoonmaak en het onderhoud van de tuin en het zwembad op zich kan nemen. Wie kan ons helpen of heeft tips. Hartelijk dank.
Beantwoorden
Monique Romeijn
april 18, 2017
GEZOCHT: ASSISTENT BEHEERDERS(ECHT)PAAR OP CAMPING EN BISTRO IN LUXEMBURG Functieomschrijving Wij hebben een gezellige categorie I camping in Luxemburg en zijn per direct op zoek naar een actief meewerkend assistent beheerders-(echt)paar, voor het beheer van onze bistro en onze camping, deels naast ons, deels zelfstandig als wij er niet zijn. Het gehele jaar door kunnen toeristen, passanten en onze vaste gasten op onze camping terecht voor een ontspannen bezoek. Daarnaast heeft de bistro de functie van stamkroeg voor de plaatselijke Luxemburgse bevolking. In het voor- en naseizoen ontvangen wij vooral senioren en groepen (verenigingen, scholen, familiereünies, etc). De meeste gasten zijn Nederlands en Vlaams. Tevens hebben wij een groot aantal jaarplaatsen met particuliere stacaravans. Deze gasten komen regelmatig door het hele jaar en zorgen voor een gezellige aanloop in de bistro. In het hoogseizoen is het een echte familiecamping. Ons animatieteam zorgt overdag voor de kleintjes en ’s avonds in de bistro voor het hele gezin. Dan is ook het geheel vernieuwde zwembad geopend met beachbar. En hebben we een heuse afhaalsnackbar. In de zomer bestaat ons team uit tien personen. In de andere tien maanden uit vier personen. Gezocht: (echt)paar tussen 35 en 50 jaar, met hart voor de zaak, dat in Luxemburg wil wonen en werken, die de functie beheerder zien als lifestyle. Trefwoorden: gastvriendelijk, teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel, representatief, 100% inzet en commitment, goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, affiniteit met keuken en bar, ervaring in de recreatiebranche of leidinggevende functie. Dagelijkse taken zijn: -bardienst -keuken -schoonmaak van sanitair, horeca en verhuuraccommodaties -een stukje internet, social media, vakbeurzen, gastenwerving -klusjes, terreinwerk Het is een afwisselende, uitdagende functie met een brede verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, dat vraagt om een capabel (echt)paar. Wij bieden: een gezamenlijk startsalaris van 1750€ netto per maand plus kost en inwoning (appartement) met alle daarbij behorende voordelen (zoals gas-water-licht, internet, canaldigitaal, verzekeringen etc) met een totaal van ongeveer diezelfde waarde. Stuur bij interesse een cv met fotos (per persoon: pasfoto en foto van de gehele persoon) naar info@simmerschmelz.com t.a.v. Personeelszaken Profiel Gezocht: (echt)paar tussen 35 en 50 jaar, met hart voor de zaak, dat in Luxemburg wil wonen en werken, die de functie beheerder zien als lifestyle. Trefwoorden: gastvriendelijk, teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel, representatief, 100% inzet en commitment, goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, affiniteit met keuken en bar, ervaring in de recreatiebranche of leidinggevende functie. Functie eisen • mbo 4 • Vaste kracht voor 40+ uur per week • Kennis van de taal Duits (Basis) • Kennis van de taal Nederlands (Goed) • In het bezit van Rijbewijs B - Personenauto
Beantwoorden
monique van veldhoven
februari 24, 2017
Voor belgische vrienden ben ik op zoek naar iemand die hun vakantiehuis een aantal maal in juli en augustus op zaterdag kan komen schoonmaken. Het huis is gelegen in St Martin le Redon (46700) in de Lot. Voor meer informatie over de werkzaamheden en vergoeding, kunt u mij een persoonlijk bericht via de mail sturen
Beantwoorden
  Collin guy
  september 5, 2018
  Beste Heb interesse Graag uw condities Mvg Collin guy Lanceplaine 24480 le buisson de cadouin
  Beantwoorden
Ellen
februari 6, 2017
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ellen en ben op zoek naar werk in Frankrijk of Spanje (4398) omgeving Salou. Ik heb vorig seizoen als bedrijfsleidster gewerkt op een camping. Verder ben ik geïnteresseerd in allerlei werkzaamheden. O.a oppas, receptie, administratie, schoonmaak, horeca etc. Ben een harde werkster, geen 9 tot 5 mentaliteit, sociaal en verzorgd. Mocht u vragen hebben kunt u bereiken via de mail Ellen.haverkort@gmail.com
Beantwoorden
Nancy Blok Morvan Rustique
januari 30, 2017
Gezocht vlotte hulp bij de schoonmaak van onze gîtes en lodgetenten. Het gaat om de zaterdag van mei t/m september en ong.6 uur per dag. Wij zoeken iemand bij ons uit de buurt ( Morvan ), bij voorkeur met een eigen bedrijfje en een factuur kan schrijven. Zin om in een gezellig team te werken op ons mooie plekje ? Neem dan contact op. Vriendelijke groetjes Nancy Blok
Beantwoorden
Björn Visser
januari 29, 2017
Hallo Ik ben Björn Visser een handige persoon die eigenlijk alle klussen wel kan oppakken ik ben électricien en loodgieter van beroep,maar kan ook andere werken uitvoeren ,ook uw verhuurhuis kan ik onderhouden en de service aan uw klanten onderhouden.ik zit in de Puy de Dôme un Frankrijk aan de grens met de Allier (63) stuur me een berichtje als u meer wilt weten vriendelijke groeten Björn
Beantwoorden
  Joop
  februari 5, 2017
  Hoi Björn, Wij hebben recent een vakantieparkje gekocht in de Dordogne (bij Le Bugue) en moetne eigenlijk nog veel opknappen. Electra aanpassen, wat loodgieterswerk (2x badkamer en keuken) en het zwembad moet helemaal nagekeken worden. Ben je bereidt om een aantal weken op het domaine te komen wonen en dan de klussen te doen tegen een vergoeding uiteraard. Ik hoor graag van je. Groetjes, Joop
  Beantwoorden

Geef een reactie

Let op: Reacties op deze website zijn de standpunten van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van MSPholiday.com U wordt verzocht zich te onthouden van beledigingen, vloeken en vulgaire uitdrukking. We behouden ons het recht voor om een reactie te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of uitleg.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*